We spelen elke maandagavond vanaf 20:00 een interne competitie, van september t/m mei. Ook spelen we met twee teams mee in de clubcompetitie van de Noordhollandse Schaakbond en met een Het Spaarne/HSC combinatie-team in de KNSB clubcompetitie.

Naast de interne competitie spelen we ook een dubbele bekercompetitie: de De Tello-beker (voor de bovenste helft van de ranglijst) en de Van Dordt-bokaal (voor de onderste helft van de ranglijst). Verder spelen we aan het eind van het seizoen een kampioensvierkamp, waarin de vier besten beslissen wie zich clubkampioen mag noemen.
Tenslotte sluiten we elk jaar het seizoen ontspannen af met een snelschaaktoernooi.

We hebben helaas geen jeugdafdeling meer. Daarvoor verwijzen we graag door naar Kennemer Combinatie in Haarlem, daar hebben ze een goede en actieve jeugdafdeling.

Heb je nog vragen, of wil je komen meespelen? Neem contact op via HSCcompetitie@gmail.com

We spelen, zowel intern als extern NHSB, in het GSV-centrum in Heemstede.
Adres:
Franz Schubertlaan 37
2102 EK Heemstede
Kaart + routebeschrijving op Google Maps

Ons Combiteam KNSB speelt zijn thuiswedstrijden in het Denksportcentrum in Haarlem.
Adres:
Spaarndamseweg 416