We spelen bij de Heemsteedse Schaakclub elke maandagavond vanaf 20:00 een interne competitie, van september t/m mei. Ook spelen we met twee teams mee in de clubcompetitie van de Noordhollandse Schaakbond.

Naast de interne competitie spelen we ook een dubbele bekercompetitie: de De Tello-beker (voor de bovenste helft van de ranglijst) en de Van Dordt-bokaal (voor de onderste helft van de ranglijst). Verder spelen we aan het eind van het seizoen een kampioensvierkamp, waarin de vier besten beslissen wie zich clubkampioen mag noemen.
Tenslotte sluiten we elk jaar het seizoen ontspannen af met een snelschaaktoernooi.

Heb je nog vragen, of wil je komen meespelen? Neem contact op via HSCcompetitie@gmail.com

We spelen, zowel intern als extern, in het GSV-centrum in Heemstede.
Adres:
Franz Schubertlaan 37