15/11/2017
HSC 1 eindigde vorig seizoen als tweede, achter de terechte kampioen Kennemer Combinatie 4. Waar toen het kwartje vaak de goede kant op viel, valt het kwartje dit seizoen net de verkeerde kant op: twee keer verloren we met het kleinste verschil van De Vennep 1 en Kennemer Combinatie 5. Of het een troost zou mogen heten dat een overwinning nooit echt een reële optie leek tijdens beide wedstrijden, daar zijn de deskundigen het nog niet over eens.. Als we echter kijken of het glas halfvol of halfleeg is, dan komen we erachter dat het glas zelfs 71% gevuld is, met nog 5 van de 7 rondes te gaan.

25/6/2017
Het voorstel m.b.t. de hervorming van de competities van de KNSB en regionale bonden is op de bondsraad van zaterdag 17 juni aangenomen, en er wordt een twee-jarige pilot gestart. Meer informatie hier. Het plan is om de nationale (zaterdag) en de regionale (doordeweeks) competities van elkaar te scheiden en parallel te laten lopen op alle niveau's. Met als voordeel dat clubs/teams/spelers van elk niveau veel meer vrijheid hebben om zelf te kiezen of ze op zaterdag of doordeweeks willen spelen.

25/6/2017
Op 30 juni en 1 en 2 juli 2017 wordt in Haarlem het Nova College Toernooi gespeeld. Er worden in twee groepen elk 6 rondes gespeeld. Meer informatie op de website.